søndag, juni 21

I autocamper til Clearwater

Autocamperne er pakket ”ned” og klar kl. 08.15. De få løse dele i vores to autocampere er pakket og vi er klar til at forlade campingpladsen i Green Lake Provincial Park og kører videre mod bjergene, mod Rocky Mountains. Det småregner, da vi triller ud af campingpladsen og vi kører først langs sydsiden af Green Lake, så vestenden og så nordsiden. Vi ser rådyr i vejkanten. Der er masser af træer, hvor dyrerne kan gemme sig. I skoven blander enkelte birketræer sig med fyrtræerne.

Ved Lone Butte rammer vi highway 24, der skal føre os mod øst. Landevejen og vores autocamper bringer os forbi mange små søer, endnu flere træer og kun spredte huse og gårde. Highway 24 slutter i øst ved highway 5 og Little Fort, hvor der er en lille samling huse og en Husky tankstation. Vi tanker vognene med benzin og os selv med kaffe inden vi kører de sidste stykke ad highway 5 til Clearwater og KOA campingpladsen, der skal være vores base og hjem de næste to nætter.

Foran visitor center i Clearwater, British Columbia, CanadaVed visitor center i Clearwater.

Først på eftermiddagden når vi Clearwater. Vi stopper i byen for at handle og på besøgscenteret for at lige at orientere os om mulighederne, hvorefter vi ruller de sidste hundrede meter til KOA-pladsen.

Nu skinner solen fra en skyfri himmel. Vi har nu været afsted i 14 dage og vælger derfor at tage en ekstra nat på en KOA campingplads med swimmingpool. Vi har haft 14 dage fyldt med mnage gode Canada-oplevelser og har brug for at slappe lidt af. Vi får på campingpladsen to pladser ved siden af hinanden, så vores autocampere kan stå med 20 meter imellem. Lige lidt plads til boldspil og frisbee-kast

Go West autocamper og Cruise Canada autocamper på KOA i Clearwater, CanadaAutocamper pladser på KOA i Clearwater, British Columbia, Canada.
El, vand og afløb til vores autocamper på KOA i Clearwater, Canada
Swimmingpool på KOA i Clearwater, Canada
Med autocamper på KOA i Clearwater
Plads 41 + 42, hvor vi holder med vores autocampere er med el, vand og afløb, så vi får fyldt vand på autocamperne, tømt spildevand og har 110 volt strøm direkte ind i vognen og kan få ladet vores el-artikler op. Det er ren luksus.

Asta og Alfred tjekker campingpladsens swimmingpool. Den er godkendt, så de bruger en time i vandet. Birgit laver til aftensmad boller i karry og der er jordbær til dessert. Ungerne elsker det.

Fakta - Lørdag den 20. juni
Oplevelser: KOA med swimmingpool.
Rute: Green Lake Provincial Park– Highway 24 – Highway 5 – Clearwater – KOA.
Kørte km: 171.
Overnatning: Plads 41 + 42 på KOA campingpladsen i Clearwater, British Columbia.

Ingen kommentarer: