mandag, juni 22

Ingen motorhome. Kun home

Tid til at slappe af. Ingen motorhome i Canada. Idag kun HOME. Vi skal ikke bruge motordelen på motorhomet. Nu skal vi skrive Canada postkort, gå på nettet, vaske tøj, få leget og et par ture i poolen.

Vi har talt om på vores ”hviledag” måske at køre ind til Wells Gray Provincial Park, der ligger en times kørsel nord for Clearwater. Parken er fyldt med søer og nogle af Canadas mest imponerende vandfald. Wells Gray parken ikke kendt blandt oversøiske turister og ikke så besøgt. MEN NEJ. Vi fastholder dagen som hvile og fridag. Ingen aktiviteter, ingen kørsel i motorhome. Vi bliver på KOA-campingpladsen i Clearwater. Handler lidt ind og går ellers omkring og hygge os og tager nogle ture i poolen.

Swimmingpool på KOA campingplads i Clearwater, British Columbia, Canada
Total afslapning, swimmingpool, minigolf og et par små ture rundt i Clearwater. Vores erfaring er, at når rejsen varer udover de 3 uger, så har vi som familie brug for en pause fra mange oplevelser og indtryk og det mindre kendte vi hele tiden skal forholde os til. Det er en pausedag i dag. Med internet opkobling er det tid til at Skype med dem der blev tilbage i Danmark. Smart med telefon over nettet. Så er der internet, er det gratis at tale sammen. Meget smart. Godt gået Janus - danskeren der opfandt Skype.

Dagens højdepunkt er ti mimnutters gang til den lokale Dairy Queen, hvor vi får Canadas bedste is. Vi vælger alle en Blizzard, men med forskelligt indhold. Blizzard er vanilie softice med oreo-kager, MMs eller cheesecake blended i. As goooooood as it GET. Dronningen af isdesserter i Nordamerika er Dairy Queen.

Fakta - Søndag den 21. juni
Oplevelser: KOA. Dairy Queen.
Rute: Ingen.
Kørte km: 0.
Overnatning: Plads 41 + 42 på KOA campingpladsen i Clearwater, British Columbia.

Ingen kommentarer: